TwoArts

TwoArts

Onze passie is de deelnemer mee te nemen in ons enthousiasme met gelijkwaardigheid als uitgangspunt. Zodat er een andere kijk, nieuw inzicht en frisse ideeën ontstaan.
Als middel "blenden"we onze disciplines: Beeldend en Muziek.

profielfoto TwoArts.JPG

TwoArts is een samenwerkingsverband tussen twee kunstvakdocenten, Anne-Marie en Petra, die werken vanuit hun eigen kunstdiscipline: muziek en beeldend. Zij ontwikkelen en begeleiden kunstprojecten voor het onderwijs, naschoolse opvang, vrije tijd, de zorg en binnen het sociaal domein.

Onderzoeken, verwonderen en experimenteren staan daarbij centraal. De projecten zijn afgestemd op het niveau en de belevingswereld van de deelnemers. In het onderwijs werken zij vanuit de procesmatige didactiek: in alle kunstprojecten vinden zij het creatieve proces erg belangrijk.

Lijkt het u leuk als TwoArts bij u een kunstproject verzorgt? Of wilt u dat TwoArts meedenkt bij de ontwikkeling van een nieuw kunstproject dat zij graag voor u uitvoeren?
Bent u op zoek naar een leuke workshop of cursus? Zoekt u naar een creatieve invulling van een jubileum, personeelsdag, kinderfeestje of verjaardag? Plezier gegarandeerd!

Laat het weten via het contactformulier op deze site, TwoArts neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Wie is TwoArts?

Wij zijn een bevlogen tweeling die allebei van jongs af aan veel met muziek en beeldende kunst bezig zijn.. Deze passie bracht ons ertoe te kiezen voor een kunstvakopleiding. Hier ontwikkelden we onze talenten verder en onze liefde voor kunst groeide.  Inmiddels zijn we ervaren uitvoerend kunstenaars die met veel plezier onze passie uitdragen en mensen meenemen in het proces van creëren.

Passion foto.jpg